skip to Main Content

Originale Fiat reservedele, for længere levetid

Alle bilens dele – lige fra den helt almindelige pære til de mest komplekse elektroniske komponenter – er lavet til at fungere i perfekt harmoni med hinanden.

For at sikre din sikkerhed såvel som din Fiats levetid og driftssikkerhed bruger vi naturligvis originale Fiat reservedele. Disse reservedele er kontrolleret og testet af Fiat, for at sikre de lever op til de strenge krav.

Endnu en bonus ved at få udført autoriseret service på vores Fiat-værksted er at din bil til stadighed lever op til miljø-standarderne for netop din model.

Vi servicere og reparere køretøjer med brug af originale dele fra Mopar® – Fiat Group Automobiles. Dette er med til at give vores kunder en kompetent og professionel service.

Dette betyder blandt andet:

  • Reparationsarbejde af kvalitet, alle reparationer udføres i henhold til kvalitetsstandarderne og certificeres med en afsluttende inspektion.
  • Alt reparationsarbejde planlægges efter dine og værkstedets krav, så vi kan overholde den aftalte tid for at levere din bil tilbage til dig.
  • Din bil bliver gennemgået, mens du er til stede, for at kontrollere dens tilstand, og du kan tale med vores værksted om hvilket arbejde, der skal laves og hvilke yderligere servicer, der er nødvendige.

Husk, vi kender din bil, og vi hjælper derfor gerne med alle former for reparationer.

Back To Top