skip to Main Content

Effektiv PAVA anti rust beskyttelse

Få denne behandling og få effektiv PAVA anti rust beskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme.

Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet gerne gentagne gange inden for en 2-3 årig periode. Derudover er behandlingen egnet til bilen med et begrænset kilometerantal, og som fremstår i god, vedligeholdt stand.

Når du jævnligt vælger en PAVA Vedligeholdelsesbehandling, så er rust på bil ikke noget, du skal bekymrer dig om.

For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

Rust på bilen er fortid med PAVA

Rust på bilen kan være svært at undgå, men med PAVA anti rust vedligeholdelsesbehandling er du rigtig godt stillet. Når vi behandler din bil mod rust, så afmonterer vi bundpladerne, og inderskærmene løsnes de steder, hvor det er nødvendigt. På den måde kan rustbeskyttelsen kan nå ud i alle hulrum på bilen.

Alle hulrum behandles, og undervognen rustbeskyttes de steder, hvor det tidligere produkt er slidt af. Til sidst propper vi sprøjtehullerne til med gummipropper med rustbeskyttelse på, vasker og tørrer din bil både indvendigt og udvendigt, så den er klar til at blive afhentet igen. På den måde kan du bedst sikrer dig mod rustangreb og din bil vil derfor have en længere levetid.

Siden 1974 har PAVA produceret de bedste produkter mod rust, ligesom vores behandlinger sikre din bil imod rustangreb. Med en PAVA behandling lever din bil længere, hvilket er godt for din økonomi.

Back To Top